Otváracie hodiny: V stredu 8. 5. sú naše predajne zatvorené. E-shop funguje bez prestávky :)

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 6
0x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Wish

Wish MASTER PRO 50000

Bedmintonová raketa Kód: 6311026061
Vypredané
Popis
Bedmintonová raketa WISH MASTER PRO 50000 je najvyšším modelom WISH na sezónu 2018/2019. Vďaka použitiu moderných technológií má raketa ...
Popis

Wish MASTER PRO 50000

Bedmintonová raketa WISH MASTER PRO 50000 je najvyšším modelom WISH na sezónu 2018/2019. Vďaka použitiu moderných technológií má raketa vynikajúce herné vlastnosti, ktoré ocenia začiatočníci aj mierne pokročilí hráči.
Raketa je určená pre pokročilých a pretekárskych hráčov, ktorí hľadajú ideálnu zbraň na celodvorcovú hru. Vďaka stredne tuhému shaftu (3/5) a vyváženiu na stred (3/5) je raketa veľmi dobre ovládateľná v technických úderoch a zároveň presná v útoku. Výplet WBS 900 ponúka skvelú odolnosť a zároveň maximálnu silu a repulziu. Je určená pre ofenzívnejších a silovejších hráčov. Raketa má kvalitný PU grip, s veľkosťou G3 a obal na celú raketu.
WISH je tradičná športová značka, ktorá sa špecializuje na výrobu bedmintonového vybavenia už od roku 1986. Vďaka neustálej práci na vývoji nových technológií prináša skvelé herné vlastnosti všetkých výrobkov. Preto si produkty vyberajú nielen pretekárski, ale aj pokročilí a začínajúci hráči.

  • TOP model WISH
  • vynikajúce herné vlastnosti
  • Woven fibre je pokročilý materiál, ktorý je široko využívaný v leteckom priemysle. Skvelo vylepšuje odolnosť a torznú tuhosť rakety, čo zlepšuje herné vlastnosti rakety.
  • Woven fibre zvyšuje pevnosť rámu rakety o 20% a zároveň znižuje celkovú váhu rakety o 10%
  • Nano technology- kombinácia Nano materiálu a živice nezvyšuje len odolnosť a flexibilitu rámu, ale aj výrazne zlepšuje herné vlastnosti rakety
  • Aerodynamic - s využitím princípov aerodynamiky majú osemuholníkové a šesťuholníkové tvary rámu výrazne menší odpor vzduchu než štandardné tvary rámu, vďaka tomu je manipulácia s raketou o toľko jednoduchšia a rýchlejšia!
  • Hot Melt Technology je pokročilý termoplastický proces pri teplote 250 stupňov Fahrenheita. V týchto extrémnych podmienkach sú karbónové vlákna v ráme rakety úplne precízne formované, čo zvyšuje pevnosť a odolnosť rámu a viac ako 30%.
  • odporúčané napätie výpletu: Main: 12,5-13,5 kg / Cross: 13,5-14,5 kg

Špecifikácie

Materiál
40T Hot Melt Graphite + Woven
Vyváženie
na stred 3/5
Výplet
áno, WISH WBS 900 optic yellow (0,70 mm), vyrobený v Japonsku
Tuhosť rámu
stredne tuhý 3 /5
Tvar hlavy
izometrický
Dĺžka
67.5 cm
Kód produktu
6311026061
Kód dodávateľa
1306
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 0
Hodnotenie
Ako vybrať veľkosť gripu
Ako vybrať veľkosť gripu
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Wish
Mohlo by sa vám páčiť