Chcete mať vianočné darčeky včas? Tovar v e-shope vám odporúčame objednať do 17. 12., neskôr vytvorené objednávky dopravcovia zrejme doručiť nestihnú. Nenechávajte nákupy na poslednú chvíľu, termíny prepravy sa môžu zmeniť.

Osobné údaje

Bez nich by to nešlo. Základné osobné údaje s vaším súhlasom bezpečne uchovávame, aby sme mohli vybavovať štandardné objednávky, evidovať vás ako verných zákazníkov alebo vám posielať novinky o akciách a zľavách.

Základné informácie v kocke

Uchovávame len tie informácie, ktoré sme od vás získali s vaším súhlasom. Jedná sa o údaje z objednávok, informácie uvedené pri registrácii do Sportisimo Klubu alebo do našich súťaží, e-mailové adresy, kam si nechávate zasielať naše novinky a ďalšie, spravidla kontaktné informácie. Najčastejšie sa jedná o meno a priezvisko, e-mail, adresu a u registrovaných zákazníkov tiež prihlasovacie údaje do e-shopu, dátum narodenia (vek), telefónne číslo či pohlavie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Ochranu osobných údajov a dôvernosť pri ich uchovávání berieme veľmi vážne, a preto sa držíme príslušných štátnych aj európskych nariadení. Vaše osobné údaje spracúvame a využívame len s vaším výslovným súhlasom a v súlade so 1) zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, 2) s vyhláškou Úradu na ochranu osobných údajov SR č. 158/2018 Z. z. o postupe pri posudzovaní vplyvu na ochranu osobných údajov a 3) s Nariadením európskej rady a parlamentu 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov. Všetky osobné údaje sú uložené na serveroch s vysokou úrovňou bezpečnosti a sú chránené proti zneužitiu zo strany nepovolaných osôb.

Najčastejšie otázky:

Nenašli ste odpoveď na svoju otázku, alebo riešite iný problém?

Kontaktujte nás prostredníctvom tohto formulára.