Fitness na pohodu? Skúste pokojnú silu endorfínov od FITFAB

Redakcia Sportisimo

19.4.2024 • 2 min čítania ▸ 50 min videa

Chcete sa upokojiť po veľkom zhone? Vypustiť trochu páry po náročnom dni v práci? Medzi fitness programy od skupiny FITFAB nie sú len náročné cvičenia, ale nájdete medzi nimi aj cvičenie založené na joge, pokoji a uvoľnení. Tak do toho.

FITFAB je skupina skúsených lektorov, ktorí už majú “na konte” skutočne dlhý rad videí, ktoré snúbia kvalitné cvičenie, živú hudbu a pôžitok zo skupinovej aktivity.

U väčšiny programov platí, že si poriadne zacvičíte a po cvičení bude potrebný minimálne ručník, ale ideálne rovno sprcha. Ale nie je to rovnaké pri všetkých lekciách, každý si nájde, čo práve hľadá. Ak chcete cvičenie na pohodu a uvoľnenie stresu, ideálne budú napríklad série videí FITFAB Light, alebo FITFAB Pure.

Vybaviť sa na cvičenie

FITFAB Pure

Ak milujete jogu, tento program je práve pre vás. Šesťdielny Pure vychádza z jogových pozícií a ukáže vám, že joga nie je žiadna nuda. Užijete si štyri lekcie klasickej jogy, rytmické posilňovanie a tanečné Pure Beat. Ak budete mat chuť na niečo ostrejšie a predsa sa len trochu zapotiť, tak Pure Hell sa vám určite bude páčiť.

Dĺžka lekcií sa pohybuje od rýchlych, na 15 minút, až po dlhšie na 45 minút. A na aké videá sa môžete tešiť?

  • Pure MIND
  • Pure HELL
  • Pure RELAX
  • Pure ACTIVE
  • Pure BALANCE
  • Pure BEAT

FITFAB Light

Na ľahkej note sa nesie aj jeden zo starších programov FITFAB Light. Už názov našepkáva, že u tohto cvičenia nehrozia žiadne veľké kŕče z únavy. Jednoducho všetko v pokoji a pohode.

Všetky lekcie, ktoré trvajú približne 20 minút, sa zameriavajú na iné časti tela. Precvičíte zadok, brušné svaly, nohy, hornú časť tela, ale nechýba ani trochu pilates a jogy.

Čo je to FITFAB?

Za FITFAB (Fit and Fabulous) stojí Andy Voříšková. Nadšená športovkyňa, blogerka a právnička založila v roku 2017 online fitness projekt FITFAB Strong. Jeho vlajkovou loďou je rovnomenný fitness program, ktorý ľudia môžu cvičiť zadarmo z pohodlia svojho domova.

Postupom času sa FITFAB Strong rozrástol a dnes je do neho zapojená širšia skupina fitness trénerov a ďalších expertov na zdravý životný štýl. Súčasťou projektu sú ďalšie športové programy, verejné lekcie, alebo víkendové sústredenia. Jednou z posledných noviniek je FITFAB Workout – celkom už jedenásty fitness program, ktorý pre fanúšikov FITFAB znamená návrat ku koreňom.

Vybaviť sa na cvičenie

Páčil sa článok?

Redakcia Sportisimo

Články vychádzajúce zo spolupráce skúsených autorov, produktových špecialistov, nákupcov a ďalších odborníkov