V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 8
0x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
TREE FROG

TREE FROG ELITE 2

Nosič bicyklov Kód: 115504
Vypredané
Popis
Model TreeFrog ELITE 2,, ktorý unesie 2 bicykle (celková nosnosť 22 kg). Obsahuje jednovrstvovú polykarbonátovú dosku so 4 vákuovými ...
Popis

TREE FROG ELITE 2

Model TreeFrog ELITE 2,, ktorý unesie 2 bicykle (celková nosnosť 22 kg). Obsahuje jednovrstvovú polykarbonátovú dosku so 4 vákuovými košíčkami TreeFrog, z ktorých každá má nosnosť 110 kg, 2 úchyty na vidlice a z držiaky zadných kolies so zapínaním na suchý zips. Elite 2 sa odporúča pre cestný, triatlonový a cyklokrosový bicykel. Žiadny horský bicykel ani elektrický bicykel neumožňujú prepravu na stojanoch Elite! Univerzálne držiaky vidlíc na stojan bezpečne pojmú buď 2 štandardné rýchloupináky 9 mm, alebo vidlica 15 x 100 mm, nie je potrebné vypínať držiaky vidlíc! K dispozícii je tiež s upevnením vidlice 12x100 mm na pevnú os pre cestné a triatlonové bicykle s kotúčovými brzdami. Nie je k dispozícii s 1 pevnou osou 5 x 110 mm, alebo 20 x 110mm a s úchytmi Lefty fork! Je to skvelá voľba pre páry s malými autami, alebo pre každého, kto rád cestuje na výjazdy, alebo preteky s iným jazdcom.

  • Použitie: ROAD, TT, GRAVEL, CYCLOCROSS
  • 2 držiaky na vidlice a 2 držiaky na zadné kolesá

Špecifikácie

Kód produktu
115504
Kód dodávateľa
ME0002
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 0
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
TREE FROG