Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 16
2x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
POLAR

POLAR PACER S-L

Multišportové hodinky Kód: 146352
Vypredané
Popis
Ultraľahké športové hodinky Polar PACER S-L s GPS novej generácie a optickým snímaním tepovej frekvencie. jedná sa o hodinky, ktoré ...
Popis

POLAR PACER S-L

Ultraľahké športové hodinky Polar PACER S-L s GPS novej generácie a optickým snímaním tepovej frekvencie. jedná sa o hodinky, ktoré poskytujú športovcom výkonné tréningové nástroje. Rozšírenie farebného spektra prispieva k zvýšeniu citlivosti a eliminácii vplyvu odtieňov kože na presnosť merania. Vďaka optimalizovanej GPS s batériou s dlhou výdržou môžete trénovať až 35 hodín so zapnutou funkciou GPS a neustálym meraním tepovej frekvencie. V úspornom režime vydržia hodinky aj 100 hodín so zapnutou funkciou GPS. Samotné jadro hodiniek poháňa nový a výkonný procesor a všetko zvýrazní jasný Always on MIP displej, ktorý je čitateľný za každých podmienok.

  • FuelWise smart fueling assistant - rieši dopĺňanie tekutín a energie v priebehu pretekov aj tréningu je naprosto zásadné na predvedenie požadovaného výkonu aj následnú regeneráciu. Pacer sa v tomto smere snaží maximálne pomôcť a na výber dáva dve možnosti. Prvá z nich je manuálne nastavenie upozornenia na to, že sa máte napiť, alebo najesť. Hodinky potom v požadovaných intervaloch zavibrujú. Trochu zaujímavejší je druhý - automatický - variant upozornenia. Pacer totiž dokáže odhadnúť, koľko energie ste spotrebovali a že už je správny čas na jej doplnenie. Táto funkcia funguje pri aktivitách s minimálnou dĺžkou 90 minút a vyžaduje od vás informáciu o tom, na akú intenzívnu záťaž sa chystáte (odhad tepovej zóny).
  • Energy sources - Vyhodnotenie tréningu v zmysle spotreby kalórií, percentuálne vyjadrenie spotreby rozdeľuje na cukry, tuky, bielkoviny. Výsledkom je zistenie, čí bol tréning efektívny z hľadiska "chudnutie" "rozvoj fyzickej zdatnosti".
  • Weather - Možnosť sledovania počasia s výhľadom na 2 dni, aktualizuje sa pomocou aplikácie Polar Flow.
  • Nightly Recharge™ je aplikácia na meranie miery regenerácie tela v noci. Znázorňuje, ako sa dokážete zotaviť po dennej námahe. Pomáha s optimálnym rozhodovaním v každodennom živote, aby ste si udržali celkovú pohodu a dosiahli svoje tréningové ciele.
  • FitSpark® - ponúka jednoduché a pripravené odporučenia na každodenné cvičenia, ktoré zodpovedá vašej fyzickej kondícii.
  • Training Load Pro™ - Zistite, či trénujete príliš veľa, príliš málo alebo tak akurát: zlepšuje svoj výkon, predchádzajte zranením.

Špecifikácie

Materiál puzdra
Polymérové púzdro so sklolaminátom. Rám, tlačidlá a spona z plastu.
Materiál remienka
Pohodlný silikón, štandardná 20mm šírka pásika.
Batéria
273 mAh batéria Li-pol. Výdrž baterie až 35 hodín v tréningovom režime (GPS a meranie tepovej frekvencie na zápästí) alebo až 7 dní v režime hodiniek so súvislým sledovaním tepovej frekvencie. K dispozícii je niekoľko možností úspory energie
Displej
1,2" vždy zapnutý farebný displej, Rozlíšenie 240x240; Nastaviteľný vzhľad ciferníka (8 variantov); Zámok; Podsvietenie
Meranie dennej aktivity
spálené kalórie, meranie tepu 24/7, krokomer
Meranie tepu
áno(zo zápästia)
Integrované GPS
áno
Meranie vzdialenosti
áno
Meranie tempa
áno
Navigácia po trase
nie
Intervalový tréning
áno
Záznam tréningových údajov
aplikácia Polar Flow
Barometer
nie
Kompas
nie
Výškomer
áno
Vodotesnosť
50 m (5 ATM)
Upozornenie na pasivitu
áno
Čas potrebný na zotavenie
áno
Záznam tepovej frekvencie počas plávania
áno
Vibrácie
áno
Nastavenie tepových zón
áno (uzamknutie danej tepovej zóny)
Notifikácia z mobilu
áno
NFC platby
nie
Indikátor stavu batérie
áno
Úsporný režim
áno
Prehrávanie hudby
nie (možnosť ovládania hudby v telefóne)
Hľadanie mobilu
nie
Zámok tlačidiel
áno
Konektivita
Bluetooth
Kompatibilita OS
Kompatibilné s operačnými systémami Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 a novšími. Windows 7 a novší. Aplikácia Polar Flow kompatibilná s Android a iPhone.
Príslušenstvo
nabíjačka
Jazyk
čeština, dánština, holandština, angličtina, turečtina, švédština, španělština, ruština, portugalština, indonéština, němčina, francouzština, finština, italština, polština, norština
Šírka
4.5 cm
Výška
4.5 cm
Hĺbka
1.15 cm
Hmotnosť
40 g
Kód produktu
146352
Kód dodávateľa
900102177
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 2
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
POLAR