V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 5
1x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
ON

ON CLOUDSURFER

Pánska bežecká obuv Kód: 2281000742
Vypredané
Popis
Chcete byť rýchlejší? Zoznámte sa s novým ON CLOUDSURFER. Vďaka patentovanému systému CloudTec® získate mäkší došľap a výbušnejší odraz, aký ...
Popis

ON CLOUDSURFER

Chcete byť rýchlejší? Zoznámte sa s novým ON CLOUDSURFER. Vďaka patentovanému systému CloudTec® získate mäkší došľap a výbušnejší odraz, aký ste kedy zažili. Nový Cloudsurfer je teraz ešte ľahší a prispôsobivejší, takže premieňa ešte viac energie na pohyb vpred. Vyrobené z gumy Rebound-Rubber, pri dopade sa Cloudy stláčajú tak, aby sa znížili rotačné sily a nárazy. Následne sa spevnia a zamknú pre prirodzený a dynamickejší odraz. Všetko napomáha tomu, aby ste trávili viac času vo vzduchu. Nový Cloudsurfer je ideálny na tréning aj preteky a môže sa pochváliť viacerými inováciami. Pripravení? Patentovaný Speedboard podporuje rýchly krok a poháňa vás dopredu. Aby sa zabránilo sklzu v mokrých podmienkach, bol vyvinutý nový vzor s výbornou priľnavosťou a trakciou. A čo je najdôležitejšie, jedinečná sieťovina na zvršku dodáva priedušnosť a podporu presne tam, kde ju vaša noha potrebuje. Cloudsurfer kombinuje to, čo konvenčná obuv nemôže: pohodlie tréningovej obuvi s rýchlosťou pretekárskej obuvi. Určite prinesú úsmev vašim nohám. Novo vyvinutý vzor podrážky zaisťuje vynikajúcu priľnavosť a trakciu. Konštrukcia vnútornej vrstvy zvrška prináša dokonalý komfort. Reflexný popruh na päte umožňuje lepšiu viditeľnosť za šera. A čo je najdôležitejšie, jedinečná sieťovina na zvršku dodáva priedušnosť a podporu presne tam, kde ju vaša noha potrebuje.

  • perfektná priedušnosť
  • pripravte sa na neuveriteľne mäkký dopad a výbušný odraz
  • reflexné prvky

Špecifikácie

Zvršok
syntetika
Medzipodrážka
Zero Gravity
Podrážka
CloudTec
Drop
6 mm
Povrch
cestný
Použitie
univerzálne
Miera tlmenia
stredná
Došľap
neutrálny
Klenba
normálna
Kód produktu
2281000742
Kód dodávateľa
24.99959
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 1
Hodnotenie
Ako vybrať veľkosť
Ako vybrať veľkosť
Video recenzia
Video recenzia
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
ON