V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 8
0x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Loap

Loap GALILEO

Pánsky športový sveter Kód: 134379
Vypredané
Popis
Pánsky funkčný sveter na zips Loap GALILEO s kapucňou má klasický strih s raglánovými rukávmi, elastické sťahovanie rukávov a spodný okraj ...
Popis

Loap GALILEO

Pánsky funkčný sveter na zips Loap GALILEO s kapucňou má klasický strih s raglánovými rukávmi, elastické sťahovanie rukávov a spodný okraj je voľný bez sťahovania. Je vyrobený z funkčného materiálu ULTRAWARM (100 % polyester, gramáž 260 g/m?) - obojstranne česanej pleteniny s jemnou lícnou väzbou. Tento materiál je ideálny ako druhá vrstva funkčného oblečenia. Vpredu na hrudi je prešívaný a zateplený panel, ktorý chráni pred chladom, dažďom aj ostrým vetrom vďaka pevnému a odolnému vrchnému materiálu STORMEX (100 % polyester) s vyššou gramážou, hrúbkou a hustotou vlákien. V podpazuší a na vnútornej strane rukávov je veľmi pružný funkčný panel (88 % polyester, 12 % elastan), ktorý uľahčuje odparovanie odvetrávanie prirodzenej vlhkosti od tela pri náročnejšej fyzickej aktivite. Tento technický sveter športového vzhľadu s kontrastnými detailami sa príjemne sa nosí, veľmi dobre drží tvar, rýchlo schne a takmer sa nekrčí. Kapucňa má elastické okraje, preto krásne priľne a drží na hlave. Reverzný zips na konci krytia, ktoré bránia poraneniu brady. Tento hybridný stredne teplý sveter má dve bočné vrecká na zips a je ideálny na bežky alebo pod funkčnú bundu na hory, turistiku a cestovanie. Skvelo sa osvedčí aj samostatne na jar aj na jeseň.

  • funkčný elastický materiál
  • pranie na 30 °C bez aviváže
  • model je vysoký 183 cm a má na sebe veľkosť M

Špecifikácie

Materiál
100 % polyester (Ultrawarm)
Gramáž
260 g/m²
Fit
regular
Vrecko vonkajšie
2
Technológie
Stormex
Kód produktu
134379
Kód dodávateľa
OLM2123-I43I
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Technológie
Technológie
Hodnotenie 0
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Loap