V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 6
17x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Klimatex

Klimatex AMOR

Pánska bunda Kód: 1505004948
Vypredané
Popis
Pánska bežecká bunda Klimatex AMOR je vyrobená z kombinácie dvoch materiálov pre zachovanie funkčnosti aj pri extrémnej námahe. Tkané ...
Popis

Klimatex AMOR

Pánska bežecká bunda Klimatex AMOR je vyrobená z kombinácie dvoch materiálov pre zachovanie funkčnosti aj pri extrémnej námahe. Tkané partie na prednom dieli, ramenách a rukávoch bráni prefúknutiu. Výborná priedušnosť je umožnená absenciou membrány Predný diel bundy z tkaniny je podšitý len jemnou sieťovinou, aby bola zachovaná maximálna priedušnosť pre pot. Zadná časť bundy a vnútorná časť rukávov (smerom k telu) sú vyrobené z pružnej pleteniny, ktorá zaisťuje rýchly odvod potu. Pletenina má ľahké počesanie na vnútornej strane, ktoré zvyšuje tepelný komfort v chladnom počasí. Horná časť rukávov je z pleteniny, ktorá je prekrytá tkaninou s vlastnosťami, ktoré zabránia prefúknutiu. Rukávy sú anatomicky tvarované na pohyb, v oblasti lakte je potom naviac rázporok, ktorý ešte viac umožňuje komfortný ohyb v paži skrz tkané časti. Bunda má jedno vrecko na zips a na hrudi. Bunda sa zapínanie na zips s reflexným lemovaním. Zips je po celej dĺžke podložený légou, ktorá slúži ako ochrana proti vetru. V oblasti goliera je zips prekrytý, čím chráni bradu voči oderu. Spodný okraj bundy je možné regulovať pomocou sťahovacej gumičky, rukávy sú zakončené a stiahnuté gumou. Ďalšie reflexné prvky, ktoré zvyšujú bezpečnosť je možné nájsť na zadnom dieli a na rukávoch bundy.
  • kombinácia dvoch materiálov pre zachovanie maximálnej funkčnosti
  • anatomicky tvarované rukávy s funkčným rázporkom na lakti
  • bunda má jedno vrecko na zips a na hrudi
  • rukávy sú stiahnuté do gumy
  • regulácia spodného okraja pomocou sťahovacej gumičky
  • reflexné prvky zo všetkých strán pre v)čšiu viditeľnosť a vašu bezpečnosť

Špecifikácie

Materiál
100 % polyester
Kód produktu
1505004948
Kód dodávateľa
AMOR-900/112
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 17
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Klimatex