Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 5
0x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Goal Zero

Goal Zero NOMAD 7 PLUS

Solárny panel Kód: 3531003513
Vypredané
Popis
Redizajnovaný solárny panel Goal Zero NOMAD 7 PLUS, ktorý je ľahší a inteligentnejší ako jeho predchodca sa vám zapáči na prvý pohľad. Tento ...
Popis

Goal Zero NOMAD 7 PLUS

Redizajnovaný solárny panel Goal Zero NOMAD 7 PLUS, ktorý je ľahší a inteligentnejší ako jeho predchodca sa vám zapáči na prvý pohľad. Tento model má inovatívnu technológiu na nabíjanie USB zariadenia priamo zo slnka. Modulárny odnímateľný stojan a indikátor slnečného svitu zaistí ten najlepší zážitok zo solárneho nabíjania. Robustný a modulárny odnímateľný stojan zaisťuje optimálny uhol panelu pri nabíjaní. Stojan sa dá odpojiť magnetickým spojom, čo vám umožní znížiť váhu zariadenia.

Pokiaľ ho ponecháte na paneli a rozložíte, tvorí tak ideálny uhol na polohovanie k slnku. Taktiež poskytuje prirodzený tieň pre zariadenie, ktoré budte z panela nabíjať. Nabíjajte telefóny a USB zariadenia priamo zo slnka. Zabudovaný dynamický auto-restart a inteligentná elektronika, optimalizujú výkon tak, aby sa prispôsobil nabíjanému zariadeniu. Panel má LED indikátor intenzity slnečného svitu, takže získate okamžitú spätnú väzbu o umiestnení a výkone panela pri nabíjaní.

 

JUNCTION BOX+ indikátor intenzity slnečného svitu (USB kábel s modrými diódami):

1 svetlo 2 Watts 2 svetlá 2 Watts 3 svetlá 4 Watts 4 svetlá 5+ Watts Mozog Nomad 7 Plus je ukrytý práve v tejto rozvodnici.

Niekoľko kľúčových komponentov spolupracuje tak, aby zaistili, že budete mať najlepšie skúsenosti so solárnym nabíjaním. Jedným z týchto komponentov je aj indikátor intenzity slnečného svitu. 4 modré LED svetlá ukazujú stav súčasných slnečných podmienok a dávajú vám predstavu o tom, ako dobre sa bude vaše vybavenie nabíjať. Akonáhle pripojíte zariadenie k Nomad 7 Plus, budú svetlá blikať v súlade s tým, ako rýchlo bude prebiehať jeho nabíjanie. Čím rýchlejšie indikátor bliká, tým rýchlejšie sa bude zariadenie nabíjať. 

 

Funkcia AUTO RESTART. Ak je detekované odpojenie z dôvodu poklesu výkonu panelu, panel sa automaticky pripojí a opäť začne zariadenie nabíjať, nie je potrebná žiadna ďalšia manipulácia z vašej strany.
  • odnímateľný stojan
  • indikátor intenzity slnečného svitu
  • ľahký
  • indikátor výkonu - 4 modré LED
  • funkcia auto-restart
  • puzdro na zips

Špecifikácie

Typ panelu
Monokrystal
Kapacita
8-9 V, 7 W
Vstupy
USB port 5 V, max 7 W
Výstupy
2,5 mm, 8-9 V, max 7 W
Rozmery zložený
16,5 x 22,23 x 1,9 cm
Rozmery rozložený
33 x 22,23 x 1,27 cm
Hmotnosť so stojanom
363 g
Hmotnosť bez stojana
260 g
Kód produktu
3531003513
Kód dodávateľa
11806
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 0
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Goal Zero