V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 5
2x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Craft

Craft OCRxCTM SPEED W

Dámska bežecká obuv Kód: 118738
Vypredané
Popis
Máte rýchlosť v krvi a hľadáte spoľahlivého spoločníka pre prekážkové behy? Alebo proste len radi beháte v bahne a technické traily? V prvom ...
Popis

Craft OCRxCTM SPEED W

Máte rýchlosť v krvi a hľadáte spoľahlivého spoločníka pre prekážkové behy? Alebo proste len radi beháte v bahne a technické traily? V prvom aj druhom prípade pre vás máme dobrú správu. Prichádza najnovšia generácia dámskej bahennej rakety Craft OCRxCTM SPEED, v ktorej hravo prekonáte všetky prekážky na OCR tratiach aj vo voľnom teréne. Základ obuvi tvorí agresívna podrážka z vysoko priľnavej gumy, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre potreby obutia na SPARTAN RACE. Okrem vysokých špuntov a špičkového gripu nesmie chýbať ani technológia materiálu ROPE GRIP v strednej časti pre neuveriteľne ľahké šplhanie po lane. Tlmenie je postavené na nižšom 5 mm drope kvôli maximálnej ovládateľnosti a presnosti aj vo vysokej rýchlosti. CRAFT OCRxCTM SPEED je obuv, navrhnutá pre maximálny výkon. To sa odráža na mäkkosti tlmenia, ktoré je v porovnaní tréningovými modelmi mierne nižšie, aby ste pri odraze nestrácali drahocennú energiu a naplno tak mohli využiť silu, vloženú do každého odrazu. V prednej časti tlmenia navyše nájdete drenážne otvory, ktorými z obuvi okamžite vytečie všetka voda, ktorú naberiete. Spolu s konštrukciou z nenasiakavých materiálov sa nemusíte báť, že by obuv v priebehu pretekov oťažela.;Zvršok prešiel kompletnou rekonštrukciou. Dali sme zbohom pevným gumovým výstuhám, používaným v predchádzajúcej generácii a postúpili sme na ďalší vývojový stupeň. Tým je kombinácia pevnej tkaniny zvrška so sieťou s kevlarom vystužených vlákien, ktorá dokonalo stabilizuje chodidlo vnútri obuvi. Hneď, ako si topánku obujete a utiahnete, vytvorí sa dokonalá „klietka“, ktorá pevne drží nohu. Pritom nikde netlačí, neprekáža a adaptuje sa na ľubovoľný tvar chodidla. Samozrejmosťou je pevný gumový chránič prstov a ľahšie pogumovanie po celom obvode obuvi, ktoré chráni vaše chodidlá aj obuv samotnú.

  • rýchly model pre prekážkové terénne behy
  • agresívna podrážka z vysoko priľnavej gumy, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre potreby obutia na SPARTAN RACE
  • technológia ROPE GRIP uprostred podrážky je určená pre ľahšie šplhanie na lane
  • v prednej časti tlmenia sú drenážne otvory, z ktorých ihneď vyteká voda, ktorú naberiete
  • nenasiakavý materiál
  • zvršok sa adaptuje na ľubovoľný tvar chodidla
  • gumový chránič prstov a ľahšie pogumovanie po celom obvode pre lepšiu ochranu

Špecifikácie

Zvršok
sieťovina
Medzipodrážka
kombinácia tlmiacich materiálov
Podrážka
guma
Drop
5 mm
Povrch
terénny
Hmotnosť
290 g
Kód produktu
118738
Kód dodávateľa
1910460-914623
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 2
Hodnotenie
Ako vybrať veľkosť
Ako vybrať veľkosť
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Craft