V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 5
0x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Craft

Craft CTM ULTRA M

Pánska bežecká obuv Kód: 118736
Vypredané
Popis
Jedna obuv, ktorá zvládne všetko? Tak by sa dala opísať pánska bežecká obuv Craft CTM ULTRA. Univerzálna podrážka vás podrží nielen na ...
Popis

Craft CTM ULTRA M

Jedna obuv, ktorá zvládne všetko? Tak by sa dala opísať pánska bežecká obuv Craft CTM ULTRA. Univerzálna podrážka vás podrží nielen na asfalte, ale aj na spevnených cestách a na mestskom traile. Mohutná vrstva tlmenia zaistí dostatočný komfort na dlhé objemové tréningy, zatiaľ čo nízka hmotnosť a špičková energetická návratnosť peny FAST FORWARD vás doslova vykopne vpred a podporí váš výkon pri cestných pretekoch a tempových behoch. Štruktúrovaný jednovrstvový zvršok pôsobí jemným dojmom, ale podľa vzoru atletických tretier pevne obopína chodidlo tam, kde je to potrebné a perfektne ukotví nohu vnútri obuvi. CTM ULTRA sa vďaka tomu nestratí ani pri ostrých intervaloch na dráhe. Objem, teplo, šprint, cesta a nespevnené cesty. Craft CTM ULTRA je až neuveriteľne univerzálna obuv pre všetkých bežcov, ktorí to s tréningom myslí vážne a majú chuť sa neustále zlepšovať. Tvar a geometria tohto modelu vychádza zo špičkovej pretekárskej obuvi CTM ULTRA CARBON. Identické sú aj použité materiály, takže reálne vlastnosti oboch modelov sú si veľmi blízke. Jediné, čo ju zdobí je karbónový plát. Dynamika a rýchlosť odrazu tým pádom nedosahujú vysokú úroveň. Táto absencia je ale vyvážená výrazným cenovým rozdielom. Pokiaľ teda nehľadáte „best of the best“ obuv a uspokojíte sa s ľahkým nadštandardom pri vynikajúcom pomere ceny a výkonu, potom je CTM ULTRA tou pravou obuvou do vášho šatníka.

  • univerzálny model na kombináciu ľahkého trailu a tvrdého povrchu
  • pena FAST FORWARD s energetickou návratnosťou
  • vhodná aj na intervalové tréningy

Špecifikácie

Zvršok
sieťovina
Medzipodrážka
FAST FORWARD
Podrážka
guma
Drop
11 mm
Povrch
cestný
Použitie
tempo
Miera tlmenia
stredná
Došľap
neutrálny
Klenba
normálna
Hmotnosť
250 g
Kód produktu
118736
Kód dodávateľa
1910456-914410
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 0
Hodnotenie
Ako vybrať veľkosť
Ako vybrať veľkosť
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Craft