V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 5
7x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Coqui

Coqui LITTLE FROG

Detské sandále Kód: 2278008488
Vypredané
Popis
Detské sandále Coqui LITTLE FROG sú ako stvorené pre naše malé ratolesti. Ich mále nôžky v nich budú v bezpečí po celý deň. ...
Popis

Coqui LITTLE FROG

Detské sandále Coqui LITTLE FROG sú ako stvorené pre naše malé ratolesti. Ich mále nôžky v nich budú v bezpečí po celý deň. Sú veľmi pohodlné a ľahké, rýchlo sa obúvajú a vyzúvajú a sú vhodné na celodenné nosenie. Patentovaný remienok udrží nohu pevne v topánke, je mäkký, mierne pružný a nevytvára otlaky. Jedinečný materiál sandálov Coqui poskytuje komfort. Jeho bezpečnosť je potvrdená certifikátom kvality od firmy ITC. Podrážka nefarbí a nešmýka sa za sucha, ale ani za mokra. Obuv je bez obsahu ťažkých kovov. Sú vhodné ako papuče na doma, alebo prezuvky do školy. Ergonomický tvar podporuje prirodzenú polohu chodidla a podporuje správny vývoj nohy. Dômyselne vytvorená podrážka tlmí nárazy, chráni chrbticu aj kĺby. Pri znečistení je veľmi ľahká údržba, stačí ich umyť vodou. Sú vyrobené z materiálu CoquiAir, ktorý je veľmi ľahký a znižuje riziko prenosu baktérií. Perforácia na topánke zaistí odvod vlhkosti a špiny. Vaše deti sa v nich môžu hrať po celý deň bez straty komfortu a pohodlia. Výrobná technológia myslí na zdravie a prirodzený vývoj vašich deti. Doprajte im kvalitnú obuv značky Coqui. 

  • bezpečnosť je potvrdená certifikátom kvality od firmy ITC
  • obuv je bez obsahu ťažkých kovov
  • podrážka nefarbí a nekĺže za sucha ani za mokra
  • antibakteriálny materiál CoquiAir

Špecifikácie

Zvršok
CoquiAir
Podrážka
CoquiAir
Hmotnosť
140 g
Technológie
CoquiAir
Kód produktu
2278008488
Kód dodávateľa
N 8701-100-1821
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Technológie
Technológie
Hodnotenie 7
Hodnotenie
Prevod veľkostí
Prevod veľkostí
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Coqui