V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 6
1x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Compressport

Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP

Pánsky bežecký dres Kód: 1382011628
Vypredané
Popis
Tento bežecký dres Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP so sebou prináša žhavú novinku v oblasti vreciek. Už tu nenájdete bežné vrecko na ...
Popis

Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP

Tento bežecký dres Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP so sebou prináša žhavú novinku v oblasti vreciek. Už tu nenájdete bežné vrecko na zadnom dieli, ale integrovaný Free Belt – bežecký pás. V spodnej časti dresu sa nachádza jedno veľké vrecko po celom obvode, čím pre vás vzniká množstvo miesta pre váš telefón, kľúče, energetické doplnky a podobne. Všetko je perfektne prístupné pi samotnom behu bez nutnosti zastavenia. Nemusíte sa báť ani nepohodlného pohybu vecí vo vnútri vrecka, nakoľko vďaka elasticite materiálu je všetko dokonalo fixované.
Materiál je veľmi príjemný, a preto sa nemusíte báť nepríjemných odrenín v oblasti podpazušia a pod. Rukávy majú raglánový strih, takže v prípade behu s bežeckou vestou, alebo batohom nehrozia nepríjemné otlaky v spojení s ramennými švami, ktoré u tohto dresu nenájdete. Vysoko funkčná tkanina vám zaistí perfektnú termoreguláciu behom rôznych teplôt. Zips je navrhnutý od krku až po pás, ktorý pomôže nielen k ľahkému obliekaniu, ale aj vtých najvyšších teplotách.
  • integrovaný bežecký pás (Free belt)
  • zips od krku až po pás
  • raglánové rukávy
  • jemný a rýchloschnúci materiál

Špecifikácie

Materiál
72 % polyamid, 28 % elastan
Kód produktu
1382011628
Kód dodávateľa
AM00001B-990
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 1
Hodnotenie
O značke
Compressport