V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 9
9x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Bežecký opasok Kód: 117938
Vypredané
Popis
Tento bežecký opasok Compressport FREE BELT PRO bol vyvinutý v spolupráci s elitnými bežcami pre bežcov s akoukoľvek výkonnosťou, čím sa na ...
Popis

Compressport FREE BELT PRO

Tento bežecký opasok Compressport FREE BELT PRO bol vyvinutý v spolupráci s elitnými bežcami pre bežcov s akoukoľvek výkonnosťou, čím sa na jar v roku 2018 odštartovala revolúcia bežeckých batohov, respektíve bežeckých opaskov. Bola to práve značka Compressport, ktorá prišla s týmto typom produktu na trh! Jedná sa o jedno veľké vrecko, do ktorého sa vojde všetko potrebné vybavenie, výživa, tekutiny, alebo osobné veci a to všetko vďaka perfektnej elasticite bez akéhokoľvek neželaného pohybu vecí vo vnútri pása. Pojme niekoľko túb výživy, telefón, termoprádlo, vodeodolnú bundu a množstvo ďalších vecí. V zadnej časti sa nachádzajú dve silikónom potiahnuté gumové oká, ktoré trailoví bežci využijú napríklad na skladacie palice, alebo väčšiu bundu, či mikinu. Oproti tomu sú v prednej časti integrované gumičky so zarážkami pre upevnenie štartovacieho čísla. Vďaka svojmu ergonomickému dizajnu a strečovému materiálu sedí každému typu postavy a dopraje vám maximálnu voľnosť pohybu pri samotnom behu. Určite tiež oceníte perfektný a jednoduchý prístup k vaši veciam. Ďalším benefitom je veľmi dobrá priedušnosť pása, vďaka čomu je eliminované nadmerné potenie v oblastiach bežeckého pása. V prípade ultramaratónových dištancií sa dá kombinovať s Ultrun S Packom, vďaka čomu nielen že preberiete viac vecí, ale tiež omnoho viac rozložíte hmotnosť všetkých potrebných vecí. Free Belt Pro je skvelým parťákom, či už idete trénovať len s mobilom a kľúčmi, alebo sa chystáte na ultra trailové preteky!
  • dokonalá náhrada ľadvinky
  • jednoduchý prístup pri behu
  • ergonomický dizajn
  • vysoká priedušnosť materiálu
  • žiadne poskakovanie obsahu
  • gumičky na upevnenie štartovacieho čísla
  • Silikónové oká pre skladacie palice, alebo pre bundu.

Špecifikácie

Materiál
88 % polyamid, 12 % elastan
Kód produktu
117938
Kód dodávateľa
CU00011B-500
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 9
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Compressport