V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 4
0x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Bauer

Bauer VAPOR X 700 LITE JR 50 R P92

Juniorská hokejka Kód: 8524001602
Vypredané
Popis
Kompozitová hokejka Bauer VAPOR X 700 LITE JR Grip S18 je určená pre poloprofesionálnych hráčov a náročných amatérov. Skvelá na ovládanie ...
Popis

Bauer VAPOR X 700 LITE JR 50 R P92

Kompozitová hokejka Bauer VAPOR X 700 LITE JR Grip S18 je určená pre poloprofesionálnych hráčov a náročných amatérov. Skvelá na ovládanie puku a dobre sa s ňou strieľa. Dvojitá hustota jadra čepele znižuje a zvyšuje cit a rovnováhu hokejky. Čepeľ je matná pre dokonalý dizajnový pôžitok. Čepeľ hokejky je obalená patentovaným Bimax 3K karbónom, ktorý zaručuje je vysokú odolnosť a životnosť. Technológia Pure Shot Blade Profile vytvára ideálne spojenie shaftu a čepele hokejky. Pri strele smeruje vždy kolmo k vytýčenému cieľu. Táto vlastnosť je základným predpokladom nechytateľnej a presnej rany. Bauer QTR technológia zahla shaft tak, aby dokázal lepšie pracovať so spätným rázom puku. Strely sú teraz omnoho rýchlejšie a tvrdšie. Nízky bod maximálneho ohybu pre rýchlu strelu zápästím aj príklepom. Nová technológia Max Balance prináša vystužené hrany pomocou uhlíkových vlákien. Tie znižujú váhu čepele, bez toho, aby bola ohrozená jej odolnosť. Dvojité konkávne steny pre lepší úchop a protišmykový Griptac povrch už nikdy nepustíte z rúk. Hokejka ponúka nový tvar shaftu Feel II, ktorý sa vďaka zaobleným hranám a dvojitému vydutiu profilu shaftu výborne drží a uľahčuje tak driblovanie a kontrolu nad pukom.
  • dvojitá hustota jadra čepele
  • 3K karbón
  • Pure Shot Blade Profile
  • QTR technológia
  • Max Balance
  • protišmykový grip
  • nízky bod ohybu

Špecifikácie

Materiál
technológia Pure Shot Blade Profile vytvára ideálne spojenie shaftu a čepele hokejky
Tvrdosť
50
Čepeľ
čepeľ hokejky je obalená patentovaným Bimax 3K karbónom
Kód produktu
8524001602
Kód dodávateľa
15217-L-P92
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 0
Hodnotenie
Ako vybrať hokejku
Ako vybrať hokejku
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Bauer