V predajniach si dávame pauzu na Veľký piatok 29. 3, na Veľkonočnú nedeľu 31. 3. a Veľkonočný pondelok 1. 4. V tieto dni môžete využiť náš e-shop, ten funguje celé sviatky bez prestávky..

Produkt bol pridaný do porovnávania.
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
1 / 5
1x
Na zoznam
Pre pridanie do obľúbených musíte byť prihlásený.
Produkt bol pridaný do porovnávania.
Porovnať
Zobraziť porovnanie
Produkt bol odobraný z porovnávania.
Alpina Sports

Alpina Sports Grap

Lyžiarska prilba Kód: 8741047131
Vypredané
Popis
Zjazdová prilba Alpina s IN-MOLD technológiou a manuálnou vonkajšou ventiláciou. Chrániče uší sa dajú za priaznivých podmienok zložiť. ...
Popis

Alpina Sports Grap

Zjazdová prilba Alpina s IN-MOLD technológiou a manuálnou vonkajšou ventiláciou. Chrániče uší sa dajú za priaznivých podmienok zložiť. Vnútorná mäkká časť prilby sa dá jednoducho vybrať a v prípade potreby vyčistiť. Uchytenie prilby je pomocou Systému Run.

  • IN-Mold technológia: IN-MOLD technológia je názov pre proces, ktorým je vyrábaná vnútorná ochranná časť prilby. Špeciálna pena je pod veľkým tlakom a teplom aplikovaná na vrchnú časť prilby. Táto spoľahlivá väzba vytvára extrémne pevnú štruktúru s nízkou váhou. IN-MOLD technológiou vyrábané prilby ochránia lepšie, než prilby, ktoré by boli len lepené.
  • Run System: Aj keď je tento systém vyvinutý už Alpinou dlhšiu dobu, dochádza k jeho neustálemu vývoju. Špeciálnym kruhovým regulátorom je zabezpečené dokonalé prispôsobené upevnenie prilby. Ovládanie je možné aj so zjazdovými rukavicami.
  • odnímateľná vnútorná časť

Špecifikácie

Kód produktu
8741047131
Kód dodávateľa
A9036-bl/gr
Sýtosť farby produktu sa môže mierne líšiť s ohľadom na svetlo v ateliéri, alebo rozlíšenie vášho zariadenia.
Hodnotenie 1
Hodnotenie
Výmena a vrátenie
Výmena a vrátenie
O značke
Alpina Sports